П`ятниця, 26.04.2024, 05:24                  Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Форма входу

Наші друзі


УОЕМР

Нуково-методичний центр

ЕНВК №1

ЕЗОШ №2

ЕЗОШ №4

ЕНВК №5

ЕЗОШ №6

ЕЗОШ №7

ЕБЛ

ЦОППМ

ЕЦТКС

ЦДЮТ


Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 187

Статистика
Онлайн 1
Гостей: 1
Читачів 0
Иконка загрузки

Головна » 2015 » Січень » 22 » Всеукраїнський зимовий навчально–тренувальний збір юних рятувальників «БУКОВЕЦЬ-2015»
16:58
Всеукраїнський зимовий навчально–тренувальний збір юних рятувальників «БУКОВЕЦЬ-2015»

 

Команда ЕБГ «Гармонія» у складі: Тихої Ніколь, Тихої Анастасії, Галінкіна Данила, Тимощенка Микити, Баленко Світлани, Василенко Ганни, М еркулової Олександри, Баденксковї Аріни, Багатко Вікторії  взяли участь на   Івано-Франківщині у Всеукраїнському зимовому навчально–тренувальному зборі юних рятувальників «БУКОВЕЦЬ-2015»

[ ]

     На базі Буковецької загальноосвітньої школи I-II ступенів Верховинського району відбувся  Всеукраїнський зимовий навчально–тренувальний збір юних рятувальників «Буковець-2015» Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки». Для участі у Зборі   прибули команди юних рятувальників з Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Запорізької, Івано-Франківської областей. Всього близько 100 учасників.

     У відкритті Збору взяли участь голова Всекраїнського громадського дитячого руху «Школа Безпеки» Алла Негрієнко, начальник гірської пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в Івано-Франківській області Олег Ковтун, заступник начальника відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Управління ДСНС в Івано-Франківській області Володимир Кузик, працівники Відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Верховинської райдержадміністрації.

   «Всеукраїнський зимовий навчально–тренувальний збір є щорічним заходом Всеукраїнського громадського дитячого руху "Школа безпеки" та проводиться з метою формування у дітей та молоді культури безпечної життєдіяльності, підвищення рівня знань, умінь та навичок щодо дій у різних екстремальних ситуаціях, популяризації активного і здорового способу життя», - зазначила голова Руху «Школа Безпеки» Алла Негрієнко.

     Програмою Збору передбачається проведення майстер-класів з техніки та тактики гірських сходжень, організації пошуково-рятувальних робіт у зоні сходження лавин, навчально-тренувальних занять з відпрацювання елементів техніки пересування по снігу (рух в зв’язках, рух з льодорубом, рух по складному рельєфу, наведення перил на сніжних схилах); проведення пошуково-рятувальних робіт у зоні сходження лавин, наданні першої медичної допомоги при переохолодженні, обмороженні, травмах та  транспортування постраждалого за допомогою підручних засобів тощо.

      Для учасників Збору також передбачено проведення спортивних змагань, творчих конкурсів, екскурсійна та культурно-розважальна програми. Зокрема, юні рятувальники візьмуть участь у різноманітних спортивних іграх, тематичних конкурсах. Окрім  навчально-тренувальних занять та змагань, юні рятувальники здійснять сходження на гору Писаний Камінь та відвідають історичні місця Прикарпаття. 

     Всеукраїнський зимовий навчально-тренувальний збір "Буковець-2015" тривавдо 15 січня 2015 року.

  Наша команда відвідала Верховинський лижно-спортивний  комплекс, де були лижі, сноуборди та веселий настрій.

 

Переглядів: 646 | Додав: ylia | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Прогноз погоди

Корисне

Пошук

Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Свята

Архів записів


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz