П`ятниця, 26.04.2024, 13:32                  Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Форма входу

Наші друзі


УОЕМР

Нуково-методичний центр

ЕНВК №1

ЕЗОШ №2

ЕЗОШ №4

ЕНВК №5

ЕЗОШ №6

ЕЗОШ №7

ЕБЛ

ЦОППМ

ЕЦТКС

ЦДЮТ


Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 187

Статистика
Онлайн 1
Гостей: 1
Читачів 0
Иконка загрузки

Головна » 2014 » Квітень » 29 » Тиждень іноземної мови
10:49
Тиждень іноземної мови

Згідно робочого плану в ЕБГ «Гармонія» з 14 по 19 квітня 2014 проходив Тиждень іноземної мови під темою «Літературна мозаїка».  Метою Тижня було активізувати пізнавальну діяльність учнів, надати їм можливість оцінити свій рівень володіння іноземною мовою, застосувати свої  знання та вміння в новій ситуації. Підвищити мотивацію учнів щодо вивчення іноземних мов (англійської, німецької та французької).[]

Учні 1-4 класів завітали до чарівної країни – Казколяндії. Вони переглянули презентацію про видатного письменника А. Мілна, який написав про відомого Вінні Пуха. Потім діти переглянули мультфільм «Вінні Пух». Було проведено каліграфічний конкурс «Разом пишемо казку». Учні 2 - 4 класів змагались у конкурсі на найгарніше написання казки. Переможці: Перемогла дружба.

Для учнів 1-4 класів був організована  виставка малюнків. Діти малювали своїх улюблених казкових героїв англійських авторів. Дійшли висновку, що у більшості дітей улюбленим героєм є Вінні Пух.

 

Були визначені і кращі знавці англійської мови серед 4-х класів під час проведення олімпіади «Знавці англійської  мови». Переможці:

Щетиніна О.В.    4-А клас - Антоненко-Гладкий Іван,                                        4-Б клас - Атаманенко Тетяна

Буяльська О.Є.    4-А клас – Самарцева Ганна

                                                                                       4-Б клас – Феськова Уляна

                                                         Одинцова С.В.     4-А клас – Колосок Анастасія

                                                                                         4-Б клас – Караманова Анжеліка

Учні 4-х класів мали змогу відкрити для себе Францію. Учениці 9-А класу Довгошея Юлія і Облакевич Катерина знайомили їх з представниками французької мови і в ході бесіди вчили їх простим фразам вітання та ін.. Для учнів 6-Б класу учениці 9-А класу Софія Кім і Валерія Потапенко підготували бесіду «Видатні письменники Франції».

Щодня всі вчителі і учні гімназії переглядали сторінки електронного журналу «Сторінками англійської та американської літератури», який підготували учні 11-А класу (вчителі Дорошева Ю.С., Василевська Л.Г.).

Для учнів 6-А, 6-Б класів був проведений конкурс читців поезії «Улюблені поетичні сторінки». Переможцями стали Єжов Олег і Садовський Павло (6-А клас, вчитель Василевська Л.Г.).

Учнями 10-А класу були підготовлені електронні презентації біографій, творчого шляху та постановок творів відомих британських письменників «Калейдоскоп улюблених літературних облич» (вчителі Василець І.О., Вовк Л.М.).

З казковим світом романтизму німецької літератури знайомилися учні 9-А,  9-В,     8-А, 10-А класів (вчителі Приходько Т.М., Гацько О.М.).

Для учнів 5-А, 5-Б класу був проведений урок-конкурс «Знайомі з дитинства казки» за казками братів Грім.

Знайомство з казками Гауфа було і в учнів 6-А класу. Вони переглянули мультфільм «Маленький мук» і познайомилися з іншими творами німецького романтика в ході бесіди.

Поезія Г.Гейне в перекладах російських поетів звучала на уроці в 11-А класі (вчитель Гацько О.М.).

Вчитель Василенко О.П. залучила до інтелектуального марафону не тільки учнів 9-А класу, а й вчителів англійської мови. Учні активно розв’язували кросворди, умовні комунікативні ситуації та виконували різноманітні лексичні вправи.

 

 

Під час  Тижня прийшли результати участі учнів ЕБГ «Гармонія» у Всеукраїнському мовознавчому конкурсі з англійської мови «Гринвіч». Призерам були вручені сертифікати і маленькі подарунки:

2 клас: Мороз Вероніка - ІІ місце;

3 клас: Бондаренко Андрій – І місце, Матвійченко Анна – ІІ місце, Вербицький Олександр – ІІ місце ,Фаніна Ангеліна – ІІІ місце, Довгошея Катерина  - ІІІ місце, Петухов Данило – ІІІ місце;

4 клас: Малишко Ірина – ІІІ місце;

9 клас: Облакевич Катерина – ІІ місце

Переглядів: 748 | Додав: ylia | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Прогноз погоди

Корисне

Пошук

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Свята

Архів записів


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz