Субота, 20.04.2024, 05:38                  Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Форма входу

Наші друзі


УОЕМР

Нуково-методичний центр

ЕНВК №1

ЕЗОШ №2

ЕЗОШ №4

ЕНВК №5

ЕЗОШ №6

ЕЗОШ №7

ЕБЛ

ЦОППМ

ЕЦТКС

ЦДЮТ


Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 187

Статистика
Онлайн 1
Гостей: 1
Читачів 0
Иконка загрузки

Головна » 2017 » Березень » 17 » Перший крок до Європейської освіти
09:26
Перший крок до Європейської освіти

 Сьогодні ми часто чуємо слова «Європа», «безвізовий режим», «європейська держава»…. Щоб відкрити новий світ, необхідні знання перед усім іноземної мови. Однак, чи відповідає рівень освіти українських шкіл європейським стандартам? Чи достатньо знань тільки англійської мови?

На думку спадають слова Франка Сміта: «Знання однієї мови дозволяє увійти в коридор життя, знання мов – відкриває вам усі двері у цьому коридорі» .

Покажи, на що ти здатний! Під цим девізом проводяться іспити Goethe-Institut (Німеччина) в Україні, а особливо іспити рівня A1 та A2, які дають учням можливість показати свої вміння вже на початковому рівні. Завдяки цьому вони отримують визнання своїх успіхів і мотивацію до подальшого вивчення мови.

Goethe-Institut у всьому світі пропонує іспити з німецької мови не тільки для окремих охочих, а й для цілих груп або шкільних класів. Отримання мовного сертифікату міжнародного зразка – це об’єктивний доказ гарних знань іноземної мови учня, а отже, і свідчення про високий рівень освіти відповідного закладу.

Мовні іспити і сертифікати Goethe-Institut відомі й авторитетні в усьому світі; в об’єктивний спосіб незалежно від навчальних програм і традицій засвідчують рівень оволодіння німецькою мовою за всіма рівнями, передбаченими у «Загальноєвропейських рекомендаціях з мовної освіти»; гарантують якість мовної освіти, адже іспити проводяться в усьому світі за уніфікованими стандартами; завдяки чітко встановленим цілям підвищують мотивацію до навчання; відкривають двері до вищих навчальних закладів у Німеччині; збільшують шанси на ринку праці.

Складати іспити можуть усі школярі, охочі перевірити свій рівень володіння німецькою мовою. Передусім ця пропозиція приваблива для учнів випускних класів. Іспити "Goethe-Zertifikat B1" та "Goethe-Zertifikat B2" заміняють випускні шкільні іспити з німецької мови. Школярі з сертифікатами Goеthe-Institut отримують в атестаті найвищий бал із німецької мови.

14 березня 2017 року учні 7-А та 8-Б класу гімназії «Гармонія»  вперше складали іспит з німецької мови в рамках проекту «Іспити в школах» від Goethe-Institut (Німеччина). Так, бути першими завжди складно і відповідально. Було все: бажання, зацікавленість, підготовка, подарунки від інституту, запитання, страх, сумніви і … перший крок до європейського визнання набутих знань. Учні отримали перший досвід незалежного оцінювання знань, впевненість у своїх силах, радість досягнення мети, певний успіх і розуміння того, що потрібно робити кроки, якщо хочеш навчитися ходити.

Висловити подяку Goеthe-Institut за надану можливість участі у проекті, батькам учнів, директору ЕБГ «Гармонія» Валентині Миколаївні Макаревич, адміністрації закладу, вчителям, які працюють в цих класах, за розуміння і підтримку в ході проекту. Дітям побажати подальших успіхів у вивченні німецької мови та участі й успіхів в проектах Goеthe-Institut.

Приходько Т.М., вчитель німецької мови ЕБГ «Гармонія»

Переглядів: 507 | Додав: viktoriasakhnenko95 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Прогноз погоди

Корисне

Пошук

Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Свята

Архів записів


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz